06 285 718 63



SCA Barista Skills Professional
Productcode: training-professional
Training & examen
Prijs
Artikelomschrijving
Aantal personen: 2 tot 5
Beschikbaar: Op aanvraag
Tijdsduur: 3 dagen
Doelgroep: Barista’s, koffiebranders, koffie-inkopers, koffieverkopers en particulieren die al in het bezit zijn van een SCA Barista Skills Intermediate certificaat en die verder de diepte in willen met betrekking tot hun kennis en vaardigheden. De training gaat verder in op detailniveau over de wetenschap, processen en koffiezet methodes, daarnaast wordt er ook bedrijfsmatig aandacht besteed aan de kosten, werkroosters en gastenbeleving.
Theorie
- Versheid van koffie en invloeden hierop
- Trends in machines en industrie
- Barista menu engineering
- HACCP
- Leveranciers
- Werkroosters
- Inzicht in financiën
Praktijk
- Malen en dossering
- Brewing en extractie
- Kwaliteitsmeting (water, temperatuur, doorlooptijd)
- Gastbehandeling
- Tamper technieken
- Microfoam produceren(melk opschuim technieken)
- Toepassing HACCP
- Schoonmaak en machine onderhoud